Starter om:

Om Investor Pitch

Inntil 10 kvalifiserte startups og scaleups vil stå på stand for å fremvise sine tjenester og produkter. Investorene får tildelt monopolpenger som tildeles de beste bedriftene. De 4 bedriftene med mest penger, får 5 minutter til å pitche for juryen og publikum. Juryen kårer vinneren av konkurransen og premier tildeles.

Program

08:30-09:00

Registrering og etablering av stand for bedrifter

09:00-09.30

Velkommen og presentasjon av samarbeidspartnere som kan bistå bedriftene med finansiering og andre tjenester: CWi Moss AS, Fledsberg Finans, MNU, ØFN, Smart Innovation Norway, Næringshagen Østfold, Østfold fylkeskommune og Innovasjon Norge.

09:30-10:45

Bedriftene stiller ut sine produkter og tjenester for investorer og publikum. Presentasjon av investorkonkurransen og kåring av de fire bedriftene som skal presentere for juryen. v/ Lars Gunnar Fledsberg.

10:45-11.15

Fire bedrifter gir en 5 minutters presentasjon for juryen og publikum.

11:15-11.30

Kåring av vinner, og booking av investormøter via Kahoot.

For bedrifter

Er du klar for å pitche din bedrift og konkurrere om hovedpremien? Som gründer er dette en unik mulighet til å fremstille dine produkter og tjenester for anerkjente investorer. Dette er en perfekt anledning for å booke møter med interesserte investorer og partnere, samtidig som du bygger nettverk med investorer og finansbransjen.

Har du det beste produktet eller den beste tjenesten, kan du vinne verdifulle premier sponset av samarbeidspartnere og sponsorer. På toppen av det hele, blir du bedre kjent med CWi M:6 Moss og samarbeidspartnerne.

 

Meld deg på

For investorer

Vil du gå glipp av muligheten til å få presentert de beste bedriftene, som alle har finansieringsbehov? Som investor blir du presentert for utvalgte bedrifter med ulike produkter og tjenester, du får en unik mulighet til å booke møter med de bedriftene du er interessert i å investere i og knytte kontakt med startup og scaleup bedrifter med finansieringsbehov.

Som investor vil du kunne stemme på den eller de bedriftene du synes fortjener å vinne konkurransen. På denne arenaen møter du også andre investorer og kan bli bedre kjent med CWi M:6 Moss og samarbeidspartnerne.

 

Meld deg på

For publikum

Er du en som liker å se det siste først, i tillegg til at du er glad i å bygge nettverk? Som publikum får du en unik mulighet til å møte partene bak programmet, lytte til inspirerende innlegg fra våre samarbeidspartnere og møte gründere og aktører fra finansbransjen.

Få muligheten til å utvide nettverket ditt, og knytte kontakt med investorer, gründere og næringslivet i tillegg til å bli kjent med CWi Moss og samarbeidspartnerne.

 

Meld deg på

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

CWi Moss, Elisabeth von Hübschs gate 6 Bygg: M:6, 1534 Moss

cz@cwi.no

+47 479 06 263

Meld deg på