En invitasjon til ekte kjøkkenglede…

Kjøkkenet har til alle tider vært hjemmets viktigste arena. Det rommer alt – fra pulserende familieliv til stille nytelse. Kjøkkenet er hjemmets hjerte og et fundament for trygghet, omsorg, kjærlighet og arbeid. Livets små og store valg blir ofte tatt på kjøkkenet. Og akkurat nå står du kanskje foran en vesentlig beslutning; å velge det kjøkkenet som skal oppfylle dine drømmer og forventninger til hjemmets mest levende rom.

I vår katalog finner du over hundre sider med inspirasjon. Bestill den i dag, les den online eller book et uforpliktende møte med en av våre kjøkkenselgere.

Huseby søker forhandlere

SIGNATUR

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

AGIL

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i 10 malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

Huseby Signatur kjøkken

Valgfrihet er en del av tiden vi lever i. Derfor mener vi at det er lov å være kresen. Når du vil ha det beste, så skal du få det beste – i et design, med farger og detaljer som er viktig for deg. Det skulle forresten bare mangle!

Pesto 19
Pinje
Huseby Kjøkken SIGNATUR modell Vinaigrette Glimmer
Vinaigrette
Huseby kjøkken SIGNATUR Persille Bomull
Persille
Huseby Kjøkken modell Balsamico
Balsamico
Dill
Huseby Kjøkken Signatur Salsa
Salsa
Kløver
Huseby Kjøkken modell Muskat Kalk Graa
Muskat
Kanel
Huseby Kjøkken Signatur Oliven
Oliven
Huseby Kjøkken modell Koriander Eggehvit
Koriander
Rosmarin
Timian

Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel.

Huseby Agil kjøkken

Huseby AGIL er et alternativ til vårt eksklusive Huseby Signatur-konsept. Konseptet ivaretar likevel Husebys velkjente kvalitet.

Huseby AGIL Ceres Helhvit
Ceres
Huseby AGIL Eris Helhvit
Eris
Huseby kjøkken AGIL Gemini
Gemini
Huseby Kjøkken AGIL modell Jupiter Helhvit
Jupiter
Huseby AGIL Lyra
Lyra
Huseby Kjøkken AGIL Orion Bomull
Orion
Sirius
Huseby Kjøkken AGIL Tellus
Tellus
Huseby kjøkken AGIL Vela
Vela
Nebula

SAMARBEIDSPARTNERE

Huseby har et nært og godt samarbeid med kjente kvalitets-leverandører innenfor produktområder som hvitevarer, benkeplater, kjøkkenvasker og ventilasjon. Ta gjerne en titt på hva våre samarbeidspartnere har å tilby.

Lange norske håndverkstradisjoner
SOLID HÅNDVERK

Huseby er en av Norges største kjøkkenprodusenter. Over 40 års kjøkkenerfaring har lært oss hva som er viktig og kjøkken fra Huseby lages på ekte møbelvis. Hos oss i Våle i Vestfold produseres det kvalitetskjøkken av en erfaren arbeidsstokk med stor kjærlighet til faget.

om-huseby-fabrikk